Autor Tema: Logopedski centar Govorilica  (Pročitano 6258 puta)

Logoped Govorilica

  • Newbie
  • *
  • Poruke: 1
    • Imejl
Logopedski centar Govorilica
« poslato: 10-10-2015, 13:26:37 »
Logopedski centar Govorilica pruža profesionalnu i stručnu uslugu svim osobama koje imaju problem u usvajanju i korišćenju govora i jezika. Ako imate neke nedoumice o govoru i jeziku Vašeg deteta ili Vi lično imate problem u komunikaciji sa drugima, naš stručni tim logopeda je tu da Vam da mišljenje i savet kako problem prevazići.
Sa željom da dobijemo jasnu i preciznu informaciju o nivou na kome se nalazi upotreba govora i jezika, kao i komunikativne sposobnosti uopšte, nudimo Vam sistematizovanu i sveobuhvatnu procenu i dijagnostiku.
Logopedskim tretmanom pristupamo problemu sa više strana, jer samo simulacijom svih aspekata dečijeg razvoja mogu se postići zadovoljavajući rezultati u određenoj oblasti. Poboljšanjem motorike, najpre grube, a zatim i fine, vežbanjem pažnje, pamćenja, logičkog razmišljanja i mnogim drugim aktivnostima, neizostavno utičemo na razvoj govornih i jezičkih veština. Na taj način obezbeđujemo raznovrsne i sveobuhvatne tretmane, koji dovode do najboljih rezultata.

Adresa: Spasovdanska 8g, pored Doma zdravlja Žarkovo
Telefon: 064/34-502-34
Za više informacija posetite sajt http://logoped-govorilica.com/