Kozmeticki studio IVA

Napravi sam

Napravi sam

iMedia web design studio

Login

Registracija

Za registraciju posaljite željeno korisničko ime i lozinku na 

Imenik Vidikovca sa okolinom

Vrtić Kreativna kockica Vidikovački venac 70

Adresa
Vidikovački venac 70
Naselje
Vidikovac
Telefon
011/233-60-76
Mobilni telefon
064 159 45 11
E-mail
Hits
5280
Votes
0
Rating
0
Visited
3683
Vrtić Kreativna kockica Vidikovački venac 70

Poštovani roditelji,

Naša „Kreativna kockica” smeštena je na Vidikovačkom vencu, u prelepom ambijentu kuće, sa prostranim dvorištem, daleko od gužve i buke saobraćaja. Raspolažemo sa 260m2 luksuzno i bezbedno opremljenog prostora, posebno prilagođenog potrebama i interesovanjima dece.

Naš zadatak je da vam pomognemo u podizanju, vaspitavanju, obrazovanju i socijalizaciji dece, kao i da vašoj deci obezbedimo povoljnu društvenu sredinu u kojoj će imati maksimalnu slobodu za ispoljavanje talenata i razvijanje kreativnosti. Naš cilj je da omogućimo deci da imaju srećno detinjstvo, da se druže sa svojim vršnjacima, da steknu prave prijatelje, da se učeći kroz igru osećaju sigurnim i voljenim.

U „Kreativnoj kockici“ radi profesionalan i posvećen kadar sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti rada sa decom, koji pažljivo planira sadržajan i kvalitetan program. Vaspitači imaju individualan pristup svakom detetu, a posebna prednost našeg vrtića je što se vaspitno-obrazovni rad planira i realizuje u malim grupama. Na nivou ustanove zastupljen je timski rad i međusobno uvažavanje i poštovanje na svim relacijama. Uvek ćemo rado odgovoriti na sva vaša pitanja, dileme i sugestije. Takođe, svaka kritika i primedba su dragocene jer nam je u interesu da se kontinuirano usavršavamo i aktivno sarađujemo sa vama u cilju što srećnijeg i uspešnijeg odrastanja naših mališana.

Pored vaspitno-obrazovnog rada sa decom, naše usluge obuhvataju i organizaciju rođendana, večernjih zabava i prenoćište dece vikendom u vrtiću, kao i raznovrsne izlete.

Biće nam zadovoljstvo da nas posetite i upoznate novo mesto za srećno i bezbrižno odrastanje vaše dece!

Radno vreme našeg vrtića je od 07:00h do 19:00h svim radnim danima

i subotom od 07:00h do 15:00h.

DOBRODOŠLI!

 

eXTReMe Tracker