Kozmeticki studio IVA

Napravi sam

Napravi sam

iMedia web design studio

Login

Registracija

Za registraciju posaljite željeno korisničko ime i lozinku na 

Imenik Vidikovca sa okolinom

Vaša Kuća zdravlja - Specijalistička ordinacija Pogledajte

Adresa
Vidikovački venac 73 T (između Garden centra i pijace Vidikovac)
Naselje
Vidikovac
Telefon
011/234 22 22
Mobilni telefon
065/234 21 22
E-mail
Hits
6909
Votes
0
Rating
0
Visited
3382

Radno vreme: od 7-12 i 15 – 20,   subotom i nedeljom  od 8-14

Da bismo Vam olakšali put do Vašeg zdravlja, u saradnji sa renomiranom laboratorijom AQUALAB+, u najkraćem roku kod nas možete obaviti sve potrebne laboratorijske analize. Zajedno  sa AQUALAB Plus laboratorijom Vam pružamo više od 4000 različitih laboratorijskih analiza iz područja biohemije, hematologije, koagulacije, imunohemije, mikrobiologije, virusologije, alergoloških ispitivanja, molekularne biologije i genetike, patohistologije uz mogućnost stalne konsultacije sa našim strucnim timom .
Specijalistička ordinacija „Vaša KUĆA ZDRAVLJA“ se nalazi u Beogradu, na Vidikovcu, između Garden centra i OŠ „Branko Ćopić“, u blizini pijace „Vidikovac“.

Da li ste znali da Aqualab plus laboratorije imaju više popusta i akcija u toku jedne godine nego sve ostale laboratorije zajedno?

Zasto Aqualab u saradnji sa Vašom Kućom zdravlja ?

1.VRHUNSKA OPREMA > Integrisani sistem COBAS C6000-ROCHE,

Prvi put u našoj zemlji, obezbeduje izuzetno precizne rezultate laboratorijske dijagnostike! Sva oprema je umrežena informacionim sistemom koji uz bar-kod sistem eliminiše ljudski faktor kao mogucnost greške i omogucava 100% tacne rezultate

2.STRUČNI TIM > Jedanaest biohemicara, četiri mikrobiologa, dva geneticara, dva histopatologa, preko cetrdeset laboratorijskih tehnicara..

3. PRVOKLASNA ZDRAVSTVENA USLUGA

Najbrže moguce izdavanje rezultata, tumacenje istih od strane našeg strucnog tima kao i strucni saveti o izboru analiza

4. SARADNJA SA NAJVEĆIM LANCEM LABORATORIJA U EVROPI SYNLAB HOLDING GMBH, Nemaca (www.synlab.com) sa preko 300 laboratorija u više od 20 zemalja Evrope

5. PREKO 4000 ANALIZA iz oblasti biohemije, mikrobiologije. virusa, genetike, molekularne biologije, histopatologije

6. LJUBAZNOST I PROFESIONALNI ODNOS zaposlenih

7. AKREDITACIJA SRPS ISO 15189

Naš stručan i nadasve predan tim lekara i medicinskih tehničara, zadužen je za brigu o Vašem zdravlju. Pružamo usluge inicijalnih i kontrolnih pregleda i davanje terapije u sklopu ordinacije i u kućnim uslovima. U Vašoj KUĆI ZDRAVLJAmožete obaviti preglede lekara specijalista opšte medicine, pulmologa,urologa, pedijatra, interniste, dermatologa,psihijatra, ginekoloske konsultacije kao i ultrazvučne preglede subspecijalista ultrazvucne dijagnostike.

Facebook: www.facebook.com/vasakucazdravlja Instagram: www.instagram.com/vasakucazdravlja Twiter: @kucazdravljaord

 

eXTReMe Tracker